Wij zijn Zorgfiets.nl

Samen met onze klanten en partners hebben we één doel voor ogen: een positieve bijdrage leveren aan de wereld met slimme en duurzamere mobiliteitsoplossingen. 

 

Over ons

Zorgfiets is onderdeel van Mobile Track. Al 15 jaar de unieke zorg- en beveiligingspartner in Nederland. Mobiletrack was de eerste die jaren geleden de zorgriem dienstverlening introduceerde in de mantelzorg.  

Mobiliteit en veiligheid

Twee jaar geleden kwam daar een grotere vraag en interesse voor veiligheid en mobiliteit bij die specifiek gericht is op de zorg. Door de toenemende hang naar duurzaamheid, milieubewustzijn, mobiliteit en veiligheid zijn we gestart met de ontwikkeling van een zorgfietsknop. Later is deze zorgfietsknop geïntegreerd in de e-bike, de zorgfiets.

De voordelen van Zorgfiets

Dankzij de unieke zorgknop staat de e-fietsgebruiker direct in verbinding met de alarmcentrale die je bijstaat bij pechhulp, medische hulp of bescherming. Het is hiermee de eerste e-bike die ontzorgt

Smartbike met slimme alarmknop

De Zorgfiets is uitgerust met een zorgfietsKnop. Met één druk op de knop krijgt de alarmcentrale een seintje. Ze komen dan direct in actie voor het bieden van pechhulp, medische hulp of bescherming.

Eenvoudig digitaal systeem

Eenvoudig digitaal systeem voor alle administratie. Voor het registreren van kilometers, tijd en voor het reserveren van fietsen

Meer vitaliteit, meer mobiliteit

Fietsen is een gezonde lichaamsbeweging voor zowel zorgverleners als cliënten. Het heeft ook een positief effect op je geestelijke gezondheid. Bovendien is de fiets goedkoper dan de auto of het ov waardoor de kosten van mobiliteit drastisch omlaag gaan.

Onze partners

De zorgfiets is voor het produceren en leveren van de fiets een unieke samenwerking aangegaan met Bazz e-bikes.

Bazz E-Bikes is in 2017 gestart met de door hen zelf ontwikkelde sterke, bezorg e-bike. Inmiddels houdt deze e-bike zich al jaren staande in de sterk groeiende bezorgmarkt. Met deze samenwerking wil en kan Bazz E-Bikes zich ook richten op de zorgmarkt.

Door nauwe samenwerkingen met partners levert Bazz E-Bikes ook preventieve service-/onderhoudsbeurten en de unieke WA + Ongevallen Opzittende verzekering. Hiermee rijden bezorgers/werknemers onbezorgd rond op hun e-bike en wordt de ondernemer volledig ontzorgt. 

Partner in veiligheid 

Daarnaast werken we samen met  alarmcentrale Trigion voor pechhulp, medische hulp of bescherming. Trigion creëert veiligheid en doet dat steeds vaker met integrale oplossingen, waarin menskracht wordt gecombineerd met techniek en (data)intelligentie. Daarmee dragen ze bij aan een inspirerende leefomgeving waarin mensen zich veilig voelen én waarin ze veilig zijn.