Wij zijn Zorgfiets.nl

Samen met onze klanten en partners hebben we één doel voor ogen: een positieve bijdrage leveren aan de wereld met slimme en duurzamere mobiliteitsoplossingen. 

 

Over ons

Zorgfiets is onderdeel van MobileTrack. Al 25 jaar de unieke zorg- en beveiligingspartner in Nederland. MobileTrack was de eerste die jaren geleden de zorgriem dienstverlening introduceerde in de mantelzorg.  

Mobiliteit en veiligheid

Drie jaar geleden kwam daar een grotere vraag en interesse voor veiligheid en mobiliteit bij die specifiek gericht is op de zorg. Door de toenemende hang naar duurzaamheid, milieubewustzijn, mobiliteit en veiligheid zijn we gestart met de ontwikkeling van een zorgfietsknop. Later is deze zorgfietsknop geïntegreerd in de e-bike, de Zorgfiets.

Hét duurzame mobiliteitshulpmiddel voor en door de zorg!

 

De voordelen van Zorgfiets

Dankzij de unieke zorgknop staat de e-fietsgebruiker direct in verbinding met de alarmcentrale die je bijstaat bij medische hulp, bescherming en locatiebepaling. Het is hiermee de eerste e-bike die ontzorgt. We zijn door heel Nederland actief. 

Smartbike met slimme alarmknop

De Zorgfiets is uitgerust met een zorgfietsKnop. Met één druk op de knop krijgt de alarmcentrale een seintje. Ze komen dan direct in actie voor het bieden van medische hulp of bescherming.

Eenvoudig digitaal systeem

Eenvoudig digitaal systeem voor alle administratie en declaraties. Voor het registreren van kilometers en werktijden.

Meer vitaliteit, meer mobiliteit

Fietsen is een gezonde lichaamsbeweging voor zowel zorgverleners als cliënten. Het heeft ook een positief effect op je geestelijke gezondheid. Bovendien is de fiets goedkoper dan de auto of het ov waardoor de kosten van mobiliteit drastisch omlaag gaan.

Onze partners

De Zorgfiets is voor het produceren en leveren van de fiets een unieke samenwerking aangegaan met Bazz e-bikes.

Bazz E-Bikes is in 2017 gestart met de door hen zelf ontwikkelde sterke, bezorg e-bike. Inmiddels houdt deze e-bike zich al jaren staande in de sterk groeiende bezorgmarkt. Met deze samenwerking wil en kan Bazz E-Bikes zich ook richten op de zorgmarkt.

Door nauwe samenwerkingen met partners levert Bazz E-Bikes ook preventieve service-/onderhoudsbeurten en de unieke WA + Ongevallen Opzittende verzekering. Hiermee rijden bezorgers/werknemers onbezorgd rond op hun e-bike en wordt de ondernemer volledig ontzorgt. 

Partner in veiligheid 

Daarnaast werken we samen met  alarmcentrale Trigion voor pechhulp, medische hulp of bescherming. Trigion creëert veiligheid en doet dat steeds vaker met integrale oplossingen, waarin menskracht wordt gecombineerd met techniek en (data)intelligentie. Daarmee dragen ze bij aan een inspirerende leefomgeving waarin mensen zich veilig voelen én waarin ze veilig zijn.

Vragen over de Zorgfiets? Neem contact op!

Download onze folder

Heb jij onze nieuwe brochure al gelezen? Laat je gegevens achter om deze direct te bekijken.