Samenwerking Bazz E-Bikes

Zorgfiets.nl is voor het produceren en leveren van de e-bike een unieke samenwerking aangegaan met het Nederlandse bedrijf: Bazz E-Bikes. Bazz E-Bikes is in 2017 gestart met de door hen zelf ontwikkelde en sterke bezorg e-bike. Inmiddels houdt deze e-bike zich al jaren staande in de sterk groeiende bezorgmarkt. Door de samenwerking met zorgfiets.nl wil en kan Bazz E-Bikes zich ook richten op de zorgmarkt.

Bazz E-Bikes biedt haar e-bikes aan in het Product-As-A-Service (PaaS) model. Dankzij  nauwe samenwerkingen met hun partners kunnen zij deze e-bikes aanbieden met preventieve service-/onderhoudsbeurten en de unieke WA + Ongevallen Opzittende verzekering van Mmobility. Hiermee rijden bezorgers/werknemers onbezorgt rond op hun e-bike en wordt de ondernemer volledig ontzorgd. 

De samenwerking met zorgfiets.nl geeft een extra dimensie aan dit pakket. De mobiele alarmknop op het stuur geeft medewerkers de mogelijkheid om altijd een spreek/luister functie te activeren welke rechtstreeks in contact staat met de alarmcentrale. De ingebouwde GPS geeft de werkgever tevens de mogelijkheid om haar e-bike fleet te managen en hiermee werkprocessen te optimaliseren. Oftewel; compleet ontzorgen en ook nog eens duurzame mobiliteit: een unieke uitkomst!

Jochem Robben van Bazz E-Bikes, ‘’de e-bike is een totaalpakket van service, verzekering en beschikt ook nog over een unieke zorgknop waarmee je direct in verbinding staat met de alarmcentrale. Het is dus de eerste e-bike in de zorgmarkt die daadwerkelijk ontzorgt en daarmee dus ook echt een zorgfiets is.’’

Meer lezen over Bazz E-Bikes? Bekijk dan hier hun website.

Meer artikelen

Integratie van de e-bikes in de zorgsector

In de zoektocht naar duurzamere bedrijfspraktijken streven zorgbedrijven ernaar om innovatieve oplossingen te vinden die niet alleen het milieu ten goede komen, maar ook het welzijn van hun medewerkers verbeteren. Een opkomende trend die hier perfect op aansluit, is het introduceren van e-bikes op de werkplek.

Het Leasen van een E-bike: Wat je Moet Weten voordat je beslist

Het aanschaffen van een e-bike is een investering in gemak, duurzaamheid en mobiliteit. Voor velen is leasen een aantrekkelijke optie, gezien de flexibiliteit en het vermijden van hoge aanschafkosten. Voordat je echter een e-bike least, zijn er enkele belangrijke punten waar je als bedrijf op moet letten. Wij zetten de belangrijkste voor je op een rij.

Stimuleer, beweeg, transformeer: de kracht van de e-bike in jouw bedrijf

Het stimuleren van e-bike gebruik biedt vele voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. Het verbeteren van de gezondheid, het verminderen van milieubelasting en het creëren van een positieve bedrijfscultuur zijn slechts enkele voordelen.

Vragen over de Zorgfiets? Neem contact op!

Download onze folder

Heb jij onze nieuwe brochure al gelezen? Laat je gegevens achter om deze direct te bekijken.