Samenwerking Bazz E-Bikes

Zorgfiets.nl is voor het produceren en leveren van de e-bike een unieke samenwerking aangegaan met het Nederlandse bedrijf: Bazz E-Bikes. Bazz E-Bikes is in 2017 gestart met de door hen zelf ontwikkelde en sterke bezorg e-bike. Inmiddels houdt deze e-bike zich al jaren staande in de sterk groeiende bezorgmarkt. Door de samenwerking met zorgfiets.nl wil en kan Bazz E-Bikes zich ook richten op de zorgmarkt.

Bazz E-Bikes biedt haar e-bikes aan in het Product-As-A-Service (PaaS) model. Dankzij  nauwe samenwerkingen met hun partners kunnen zij deze e-bikes aanbieden met preventieve service-/onderhoudsbeurten en de unieke WA + Ongevallen Opzittende verzekering van Mmobility. Hiermee rijden bezorgers/werknemers onbezorgt rond op hun e-bike en wordt de ondernemer volledig ontzorgd. 

De samenwerking met zorgfiets.nl geeft een extra dimensie aan dit pakket. De mobiele alarmknop op het stuur geeft medewerkers de mogelijkheid om altijd een spreek/luister functie te activeren welke rechtstreeks in contact staat met de alarmcentrale. De ingebouwde GPS geeft de werkgever tevens de mogelijkheid om haar e-bike fleet te managen en hiermee werkprocessen te optimaliseren. Oftewel; compleet ontzorgen en ook nog eens duurzame mobiliteit: een unieke uitkomst!

Jochem Robben van Bazz E-Bikes, ‘’de e-bike is een totaalpakket van service, verzekering en beschikt ook nog over een unieke zorgknop waarmee je direct in verbinding staat met de alarmcentrale. Het is dus de eerste e-bike in de zorgmarkt die daadwerkelijk ontzorgt en daarmee dus ook echt een zorgfiets is.’’

Meer lezen over Bazz E-Bikes? Bekijk dan hier hun website.

Meer artikelen

Fiets van de zaak

Als je voor een e-bike kiest, dan stoot je per kilometer ruim 60 keer minder CO2 uit dan een benzineauto en ook ruim 25 keer minder dan een elektrische auto. Een flinke besparing dus. Daarnaast is de e-bike goedkoper in aanschaf en gebruik dan de auto.

Ben jij al bekend met de voordelen van het zakelijk leasen van een e-bike?

Wist je dat 1 op de 2 werknemers interesse heeft in een fiets van de zaak? De fiets is de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde in Nederland! Fietsen houdt werknemers gezond en verlaagt het ziekteverzuim tot 25%.

Gratis uitproberen van de Zorgfiets

Ben jij of ken jij een thuiszorgmedewerker, mantelzorger die iedere dag onderweg is om zorg op locatie te ontlenen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We stellen namelijk in de zomermaanden (t/m september) enkele zorgfietsen gratis ter beschikking.

Vragen over de Zorgfiets? Neem contact op!

Download onze folder

Heb jij onze nieuwe brochure al gelezen? Laat je gegevens achter om deze direct te bekijken.