Samenwerking Bazz E-Bikes

Zorgfiets.nl is voor het produceren en leveren van de e-bike een unieke samenwerking aangegaan met het Nederlandse bedrijf: Bazz E-Bikes. Bazz E-Bikes is in 2017 gestart met de door hen zelf ontwikkelde en sterke bezorg e-bike. Inmiddels houdt deze e-bike zich al jaren staande in de sterk groeiende bezorgmarkt. Door de samenwerking met zorgfiets.nl wil en kan Bazz E-Bikes zich ook richten op de zorgmarkt.

Bazz E-Bikes biedt haar e-bikes aan in het Product-As-A-Service (PaaS) model. Dankzij  nauwe samenwerkingen met hun partners kunnen zij deze e-bikes aanbieden met preventieve service-/onderhoudsbeurten en de unieke WA + Ongevallen Opzittende verzekering van Mmobility. Hiermee rijden bezorgers/werknemers onbezorgt rond op hun e-bike en wordt de ondernemer volledig ontzorgd. 

De samenwerking met zorgfiets.nl geeft een extra dimensie aan dit pakket. De mobiele alarmknop op het stuur geeft medewerkers de mogelijkheid om altijd een spreek/luister functie te activeren welke rechtstreeks in contact staat met de alarmcentrale. De ingebouwde GPS geeft de werkgever tevens de mogelijkheid om haar e-bike fleet te managen en hiermee werkprocessen te optimaliseren. Oftewel; compleet ontzorgen en ook nog eens duurzame mobiliteit: een unieke uitkomst!

Jochem Robben van Bazz E-Bikes, ‘’de e-bike is een totaalpakket van service, verzekering en beschikt ook nog over een unieke zorgknop waarmee je direct in verbinding staat met de alarmcentrale. Het is dus de eerste e-bike in de zorgmarkt die daadwerkelijk ontzorgt en daarmee dus ook echt een zorgfiets is.’’

Meer lezen over Bazz E-Bikes? Bekijk dan hier hun website.

Meer artikelen

Gratis uitproberen van de Zorgfiets

De thuiszorgmedewerkers van Lelie zorggroep Rotterdam maken gebruik van de zorgfiets

De thuiszorgmedewerkers van de Lelie zorggroep in Rotterdam maken sinds maart 2022 gebruik van de zorgfiets. Naast de vele voordelen voor het milieu bevordert de zorgfiets ook de vitaliteit van de medewerkers.

Onbezorgd verzekerd

Met het zakelijke E-bike zeker pakket van Mmobility is niet alleen schade aan of diefstal van de e-bike verzekerd, maar ook letselschade van de opzittende werknemer en schade aan (spullen van) derden.

Vragen over de Zorgfiets? Neem contact op!

Download onze folder

Heb jij onze nieuwe brochure al gelezen? Laat je gegevens achter om deze direct te bekijken.