Onbezorgd verzekerd

Met het zakelijke E-bike zeker pakket van Mmobility is niet alleen schade aan of diefstal van de e-bike verzekerd, maar ook letselschade van de opzittende werknemer en schade aan (spullen van) derden.

We zijn blij dat we naast bazz e-bikes als onze partner ook Mmobility als samenwerkingspartner kunnen verwelkomen. Met deze samenwerking kunnen we naast de veiligheid op de zorgfiets ook de veiligheid bieden van een juiste verzekering.

Want wist je dat schade die je met jouw zakelijke e-bike aan anderen of andermans voertuig veroorzaakt niet verzekerd is op jouw bedrijfsaansprakelijkheid (WA) verzekering? 

Met het zakelijke E-bike zeker pakket van Mmobility is namelijk niet alleen schade aan of diefstal van de e-bike verzekerd, maar ook letselschade van de opzittende werknemer en schade aan (spullen van) derden.

Op naar nog heel veel veilige, zakelijke kilometers.

Meer weten over Mmobility? Bezoek dan hier de website. 

Meer artikelen

Gratis uitproberen van de Zorgfiets

De thuiszorgmedewerkers van Lelie zorggroep Rotterdam maken gebruik van de zorgfiets

De thuiszorgmedewerkers van de Lelie zorggroep in Rotterdam maken sinds maart 2022 gebruik van de zorgfiets. Naast de vele voordelen voor het milieu bevordert de zorgfiets ook de vitaliteit van de medewerkers.

Samenwerking Bazz E-Bikes

Zorgfiets.nl is voor het produceren en leveren van de e-bike een unieke samenwerking aangegaan met het Nederlandse bedrijf: Bazz E-Bikes. Bazz E-Bikes is in 2017 gestart met de door hen zelf ontwikkelde en sterke bezorg e-bike. Inmiddels houdt deze e-bike zich al jaren staande in de sterk groeiende bezorgmarkt. Door de samenwerking met zorgfiets.nl wil en kan Bazz E-Bikes zich ook richten op de zorgmarkt.

Vragen over de Zorgfiets? Neem contact op!

Download onze folder

Heb jij onze nieuwe brochure al gelezen? Laat je gegevens achter om deze direct te bekijken.