Onbezorgd verzekerd

Met het zakelijke E-bike zeker pakket van Mmobility is niet alleen schade aan of diefstal van de e-bike verzekerd, maar ook letselschade van de opzittende werknemer en schade aan (spullen van) derden.

We zijn blij dat we naast bazz e-bikes als onze partner ook Mmobility als samenwerkingspartner kunnen verwelkomen. Met deze samenwerking kunnen we naast de veiligheid op de zorgfiets ook de veiligheid bieden van een juiste verzekering.

Want wist je dat schade die je met jouw zakelijke e-bike aan anderen of andermans voertuig veroorzaakt niet verzekerd is op jouw bedrijfsaansprakelijkheid (WA) verzekering? 

Met het zakelijke E-bike zeker pakket van Mmobility is namelijk niet alleen schade aan of diefstal van de e-bike verzekerd, maar ook letselschade van de opzittende werknemer en schade aan (spullen van) derden.

Op naar nog heel veel veilige, zakelijke kilometers.

Meer weten over Mmobility? Bezoek dan hier de website. 

Meer artikelen

Verplichte CO2-rapportage voor zakelijk verkeer

Wist je dat je vanaf 1 januari 2024 verplicht bent om het zakelijke verkeer en het woon-werkverkeer van je medewerkers te rapporteren? Dit geldt voor organisaties vanaf 100 medewerkers en meer.

Aansprakelijkheidsverzekering zakelijke e-bike

Voor zakelijke e-bikes moet een speciale verzekering worden afgesloten. Niet alle ondernemers zijn daarvan op de hoogte. Wij van de Zorgfiets werken samen met een Nederlandse, onafhankelijke verzekeringspartij die een WA + Ongevallen Opzittende verzekering voor de zakelijke e-bike biedt.

Fiets van de zaak

Als je voor een e-bike kiest, dan stoot je per kilometer ruim 60 keer minder CO2 uit dan een benzineauto en ook ruim 25 keer minder dan een elektrische auto. Een flinke besparing dus. Daarnaast is de e-bike goedkoper in aanschaf en gebruik dan de auto.

Vragen over de Zorgfiets? Neem contact op!

Download onze folder

Heb jij onze nieuwe brochure al gelezen? Laat je gegevens achter om deze direct te bekijken.