Onbezorgd verzekerd

Met het zakelijke E-bike zeker pakket van Mmobility is niet alleen schade aan of diefstal van de e-bike verzekerd, maar ook letselschade van de opzittende werknemer en schade aan (spullen van) derden.

We zijn blij dat we naast bazz e-bikes als onze partner ook Mmobility als samenwerkingspartner kunnen verwelkomen. Met deze samenwerking kunnen we naast de veiligheid op de zorgfiets ook de veiligheid bieden van een juiste verzekering.

Want wist je dat schade die je met jouw zakelijke e-bike aan anderen of andermans voertuig veroorzaakt niet verzekerd is op jouw bedrijfsaansprakelijkheid (WA) verzekering? 

Met het zakelijke E-bike zeker pakket van Mmobility is namelijk niet alleen schade aan of diefstal van de e-bike verzekerd, maar ook letselschade van de opzittende werknemer en schade aan (spullen van) derden.

Op naar nog heel veel veilige, zakelijke kilometers.

Meer weten over Mmobility? Bezoek dan hier de website. 

Meer artikelen

Fiets van de zaak

Als je voor een e-bike kiest, dan stoot je per kilometer ruim 60 keer minder CO2 uit dan een benzineauto en ook ruim 25 keer minder dan een elektrische auto. Een flinke besparing dus. Daarnaast is de e-bike goedkoper in aanschaf en gebruik dan de auto.

Ben jij al bekend met de voordelen van het zakelijk leasen van een e-bike?

Wist je dat 1 op de 2 werknemers interesse heeft in een fiets van de zaak? De fiets is de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde in Nederland! Fietsen houdt werknemers gezond en verlaagt het ziekteverzuim tot 25%.

Gratis uitproberen van de Zorgfiets

Ben jij of ken jij een thuiszorgmedewerker, mantelzorger die iedere dag onderweg is om zorg op locatie te ontlenen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We stellen namelijk in de zomermaanden (t/m september) enkele zorgfietsen gratis ter beschikking.

Vragen over de Zorgfiets? Neem contact op!

Download onze folder

Heb jij onze nieuwe brochure al gelezen? Laat je gegevens achter om deze direct te bekijken.