Ben jij al bekend met de voordelen van het zakelijk leasen van een e-bike?

Wist je dat 1 op de 2 werknemers interesse heeft in een fiets van de zaak? De fiets is de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde in Nederland! Fietsen houdt werknemers gezond en verlaagt het ziekteverzuim tot 25%.

Wist je dat 1 op de 2 werknemers interesse heeft in een fiets van de zaak? En dat de fiets de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde is in Nederland? Enkele weetjes op een rij:
✅De leasefiets is zonder kosten en buiten de Werkkostenregeling (WKR).
✅ Een fiets zakelijk leasen is 25% tot 80% goedkoper voor jouw werknemers dan privé kopen.
✅ Je bespaart tot wel 20% op de sociale lasten. Fietsen houdt werknemers gezond en verlaagt het ziekteverzuim tot 25%.
✅70% van de werknemers met een leasefiets fietst vaker en verder.
✅ 6 op de 10 werknemers zegt zich fitter te voelen.
✅ Werknemers komen minder gestrest aan op hun werk doordat ze de fiets overal kunnen parkeren.
✅Er zijn heel veel manieren als werkgever om een e-bike te financieren via een fietsplan, een leaseplan en oa een werknemersvergoeding.

De Zorgfiets lease je al voor €3 per dag inclusief verzekering en onderhoud. Ter vergelijking: voor 3€ parkeer je je auto met een beetje geluk voor 30 minuten in de stad. Kortom meer tijd voor zorg, meer vitaliteit en minder ziekteverzuim, minder tijd in de file, minder tijd zoeken naar een parkeerplek,  geen parkeerkosten, meer veiligheid.

Meer informatie? Je vraagt het heel eenvoudig via Suzie de Chatbot of door het sturen van een e-mail naar info@zorgfiets.nl.

Meer artikelen

Gratis uitproberen van de Zorgfiets

Ben jij of ken jij een thuiszorgmedewerker, mantelzorger die iedere dag onderweg is om zorg op locatie te ontlenen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We stellen namelijk in de zomermaanden (t/m september) enkele zorgfietsen gratis ter beschikking.

De thuiszorgmedewerkers van Lelie zorggroep Rotterdam maken gebruik van de zorgfiets

De thuiszorgmedewerkers van de Lelie zorggroep in Rotterdam maken sinds maart 2022 gebruik van de zorgfiets. Naast de vele voordelen voor het milieu bevordert de zorgfiets ook de vitaliteit van de medewerkers.

Samenwerking Bazz E-Bikes

Zorgfiets.nl is voor het produceren en leveren van de e-bike een unieke samenwerking aangegaan met het Nederlandse bedrijf: Bazz E-Bikes. Bazz E-Bikes is in 2017 gestart met de door hen zelf ontwikkelde en sterke bezorg e-bike. Inmiddels houdt deze e-bike zich al jaren staande in de sterk groeiende bezorgmarkt. Door de samenwerking met zorgfiets.nl wil en kan Bazz E-Bikes zich ook richten op de zorgmarkt.

Vragen over de Zorgfiets? Neem contact op!

Download onze folder

Heb jij onze nieuwe brochure al gelezen? Laat je gegevens achter om deze direct te bekijken.