Ben jij al bekend met de voordelen van het zakelijk leasen van een e-bike?

Wist je dat 1 op de 2 werknemers interesse heeft in een fiets van de zaak? De fiets is de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde in Nederland! Fietsen houdt werknemers gezond en verlaagt het ziekteverzuim tot 25%.

Wist je dat 1 op de 2 werknemers interesse heeft in een fiets van de zaak? En dat de fiets de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde is in Nederland? Enkele weetjes op een rij:
✅De leasefiets is zonder kosten en buiten de Werkkostenregeling (WKR).
✅ Een fiets zakelijk leasen is 25% tot 80% goedkoper voor jouw werknemers dan privé kopen.
✅ Je bespaart tot wel 20% op de sociale lasten. Fietsen houdt werknemers gezond en verlaagt het ziekteverzuim tot 25%.
✅70% van de werknemers met een leasefiets fietst vaker en verder.
✅ 6 op de 10 werknemers zegt zich fitter te voelen.
✅ Werknemers komen minder gestrest aan op hun werk doordat ze de fiets overal kunnen parkeren.
✅Er zijn heel veel manieren als werkgever om een e-bike te financieren via een fietsplan, een leaseplan en oa een werknemersvergoeding.

De Zorgfiets lease je al voor €5,50 per dag inclusief verzekering en onderhoud. Ter vergelijking: voor 3€ parkeer je je auto met een beetje geluk voor 30 minuten in de stad. Kortom meer tijd voor zorg, meer vitaliteit en minder ziekteverzuim, minder tijd in de file, minder tijd zoeken naar een parkeerplek,  geen parkeerkosten, meer veiligheid.

Meer informatie? Je vraagt het heel eenvoudig via Suzie de Chatbot of door het sturen van een e-mail naar info@zorgfiets.nl.

Meer artikelen

Integratie van de e-bikes in de zorgsector

In de zoektocht naar duurzamere bedrijfspraktijken streven zorgbedrijven ernaar om innovatieve oplossingen te vinden die niet alleen het milieu ten goede komen, maar ook het welzijn van hun medewerkers verbeteren. Een opkomende trend die hier perfect op aansluit, is het introduceren van e-bikes op de werkplek.

Het Leasen van een E-bike: Wat je Moet Weten voordat je beslist

Het aanschaffen van een e-bike is een investering in gemak, duurzaamheid en mobiliteit. Voor velen is leasen een aantrekkelijke optie, gezien de flexibiliteit en het vermijden van hoge aanschafkosten. Voordat je echter een e-bike least, zijn er enkele belangrijke punten waar je als bedrijf op moet letten. Wij zetten de belangrijkste voor je op een rij.

Stimuleer, beweeg, transformeer: de kracht van de e-bike in jouw bedrijf

Het stimuleren van e-bike gebruik biedt vele voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. Het verbeteren van de gezondheid, het verminderen van milieubelasting en het creëren van een positieve bedrijfscultuur zijn slechts enkele voordelen.

Vragen over de Zorgfiets? Neem contact op!

Download onze folder

Heb jij onze nieuwe brochure al gelezen? Laat je gegevens achter om deze direct te bekijken.