Ben jij al bekend met de voordelen van het zakelijk leasen van een e-bike?

Wist je dat 1 op de 2 werknemers interesse heeft in een fiets van de zaak? De fiets is de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde in Nederland! Fietsen houdt werknemers gezond en verlaagt het ziekteverzuim tot 25%.

Wist je dat 1 op de 2 werknemers interesse heeft in een fiets van de zaak? En dat de fiets de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde is in Nederland? Enkele weetjes op een rij:
✅De leasefiets is zonder kosten en buiten de Werkkostenregeling (WKR).
✅ Een fiets zakelijk leasen is 25% tot 80% goedkoper voor jouw werknemers dan privé kopen.
✅ Je bespaart tot wel 20% op de sociale lasten. Fietsen houdt werknemers gezond en verlaagt het ziekteverzuim tot 25%.
✅70% van de werknemers met een leasefiets fietst vaker en verder.
✅ 6 op de 10 werknemers zegt zich fitter te voelen.
✅ Werknemers komen minder gestrest aan op hun werk doordat ze de fiets overal kunnen parkeren.
✅Er zijn heel veel manieren als werkgever om een e-bike te financieren via een fietsplan, een leaseplan en oa een werknemersvergoeding.

De Zorgfiets lease je al voor €5,50 per dag inclusief verzekering en onderhoud. Ter vergelijking: voor 3€ parkeer je je auto met een beetje geluk voor 30 minuten in de stad. Kortom meer tijd voor zorg, meer vitaliteit en minder ziekteverzuim, minder tijd in de file, minder tijd zoeken naar een parkeerplek,  geen parkeerkosten, meer veiligheid.

Meer informatie? Je vraagt het heel eenvoudig via Suzie de Chatbot of door het sturen van een e-mail naar info@zorgfiets.nl.

Meer artikelen

Verplichte CO2-rapportage voor zakelijk verkeer

Wist je dat je vanaf 1 januari 2024 verplicht bent om het zakelijke verkeer en het woon-werkverkeer van je medewerkers te rapporteren? Dit geldt voor organisaties vanaf 100 medewerkers en meer.

Aansprakelijkheidsverzekering zakelijke e-bike

Voor zakelijke e-bikes moet een speciale verzekering worden afgesloten. Niet alle ondernemers zijn daarvan op de hoogte. Wij van de Zorgfiets werken samen met een Nederlandse, onafhankelijke verzekeringspartij die een WA + Ongevallen Opzittende verzekering voor de zakelijke e-bike biedt.

Fiets van de zaak

Als je voor een e-bike kiest, dan stoot je per kilometer ruim 60 keer minder CO2 uit dan een benzineauto en ook ruim 25 keer minder dan een elektrische auto. Een flinke besparing dus. Daarnaast is de e-bike goedkoper in aanschaf en gebruik dan de auto.

Vragen over de Zorgfiets? Neem contact op!

Download onze folder

Heb jij onze nieuwe brochure al gelezen? Laat je gegevens achter om deze direct te bekijken.